Hava Durumu

İSMAİL GÜNEŞ'TEN YOL BİLGİLENDİRMESİ

.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
usaktanhaber.com.tr
İSMAİL GÜNEŞ'TEN YOL BİLGİLENDİRMESİ

Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş Uşak'ta devam eden yol çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

İsmail Güneş yaptığı açıklamada

"Karayolları 2. Bölge Müdürümüz Murat Gönenli, Karayolları Uşak 25. Şube Şefi Tuncay Günay ve Ulubey Belediye Başkanımız Veli koçlu ile birlikte yapımı devam eden Uşak Çevre Yolu, Ulubey-Uşak yolu ve Ulubey-Eşme yolunda incelemelerde bulunduk.

Uşak Çevre Yolunun Muharrem şah bölümündeki iki buçuk kilometrelik bölümünü bu yıl bitireceğiz. Yolun tamamı 3.8 Milyar TL’ye mal olacak olup, Muharremşah kısmında zemin çok yumuşak olmasından dolayı çok büyük dolgu gerekmektedir. İnşallah 2026 yılında yolun tamamını hizmete açmış olacağız.

Uşak-Eşme yolunda ve Ulubey-Uşak yolunda yol yapım çalışmaları devam etmekte olup 2025 yılında yolun tamamını bitirilmesi planlanmaktadır.

Diğer taraftan Gediz-Ulubey yolunu bu yıl tamamlıyoruz. Ayrıca Sivaslı Pınarbaşı kısmını bu yıl tamamlıyoruz. 10 metre genişliğinde planlanan Eşme-Güney ve Ulubey-Güney yolunu 12 metre olarak tekrardan planlayıp çalışmalarımıza başlayacağız.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na, Bölge Müdürümüz Murat Gönenli beye ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.