Hava Durumu

Uşak Sağlık Koleji Mezunları 13 yıldır bir araya geliyorlar

.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 21:21
Kaynak: Haber Merkezi
usaktanhaber.com.tr
Uşak Sağlık Koleji Mezunları 13 yıldır bir araya geliyorlar

Uşak Sağlık Kolejinden 1967 ile 1972 yılları arasında mezun olan okul arkadaşları 13 yıldır kesintisiz bir araya gelip hatıraları yad ediyorlar.

Toplantılarını geleneksel hale getiren Uşak Sağlık Koleji mezunları bu seneki toplantılarını Manisa Salihli Lidya Sardes otelde yaptılar.

Konuyla ilgili bilgi veren Uşak Sağlık koleji Mezunlarından Ali Özkan;

"Uşak Sağlık Koleji'nden 1967 yılı ile 1972 yılları arasında(yaklaşık  50-55yıl önce) mezun olan ve yurdun çeşitli yerlerinde görev alan ve emekli olan sağlıkçılar olarak  2010 yılından beri geleneksel hale getirdiğimiz yıllık buluşma gününü bu yıl Manisa-Salihli  Lidya Sardes Termal Otelde yaptık.

Buluşma günlerimize İstanbul, Edirne,İzmir, Aydın, Balıkesir, Ankara, Hatay, Denizli ve Uşak illerinden katılımlar oldu.

13-14-15 Ekim tarihlerinde Salihli'de gerçekleştirdiğimiz buluşma gününde Salihli'de vefat eden arkadşlarımızın mezarlarını ziyaret ettik. Ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk.Toplantımızda vefat eden arkadaşlarımız, öğretmenlerimiz, Atatürk ve  şehitler için saygı duruşunda  bulunduk. Bilahare akşamları da kendi aramızda müzik eşliğinde  eğlendik. Kendi aramızda hatıralarımızı tazeledik. Sıcak sohbetler yaptık. 

Son gün de gelecek yıl  buluşma günlerinin nerede ve hangi tarihte olacağı kararını aldık. Katılım sağlayan ve gönlü bizimle olupta katılamayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.