Hava Durumu

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEYDİ

.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
usaktanhaber.com.tr
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ  İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEYDİ

Ak Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul yeni eğitim ve öğretim yılının ilk günü Uşak İl Mill eğitim müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili olarak Uşak İl Milli eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada

"Uşak Milletvekillerimiz Sayın Opr. Dr. İsmail GÜNEŞ ve Sayın Av. Fahrettin TUĞRUL, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzü ziyaret ederek, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL ve kurum yöneticilerimiz ile bir araya geldiler. Ziyaretlerinde, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, başarı dileklerinde bulundular. Milletvekillerimiz ayrıca Uşak'taki eğitim seviyesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek her zaman yanımızda olduklarını ve desteklerinin süreceğini belirtmişlerdir. Nazik ziyaretleri için Sayın Milletvekillerimize teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

"Ak Parti Uşak milletvekili İsmail Güneş ise ziyaret ile ilgili olarak

Milletvekilimiz Fahrettin Tuğrul ile birlikte; İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müzü ziyaret ederek İlimizde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarımıza yönelik değerlendirmelerde bulunduk.

2024-2025 yılı Eğitim Öğretim Yılının, tüm eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ak Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul'da konuyla ilgili olarak

"Milletvekilimiz İsmail Güneş ile birlikte; İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müzü ziyaret ederek, İlimizde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlarımıza yönelik değerlendirmelerde bulunduk.

2024-2025 yılı Eğitim Öğretim Yılının, tüm eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." açıklamsını yaptı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.