Hava Durumu

UŞAK TARIM FUARI 19-22 EYLÜLDE

.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
usaktanhaber.com.tr
UŞAK TARIM FUARI 19-22 EYLÜLDE

Tarım ve hayvancılık sektörünün temsilcileri, dokuzuncu kez kapılarını açacak olan Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı için güç birliği yaptı. Fuar alanı, haftalar öncesinden doldu.
 
GL Platform Fuarcılık tarafından 19-22 Eylül’de Uşak Karakıran Mahallesi Kemal Öz Çok Amaçlı Kapalı Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek fuarda, 150’den fazla firma yer alacak. Katılımcı firmalar, özel kampanyalarla üreticilere çeşitli fırsatlar sunarak sektöre destek verecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Afyonkarahisar, Denizli, Kütahya, Manisa, Eskişehir başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden ziyaretçi organizasyonları yapılacak. Fuarda, tarımdaki son yenilikler ve teknolojik gelişmeler, büyük ve küçükbaş hayvanlar, çiftlik ekipmanları, genetik alandaki son yenilikler görücüye çıkacak. 

“FUAR ÖNEMLİ BİR FIRSAT SUNUYOR”
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, fuarın şehre ve üreticilere sağlayacağı katkılara dikkat çekerek "Uşak, sahip olduğu 12 milyon kanatlı, 300 bin küçükbaş ve 130 bin büyükbaş hayvan varlığıyla tarım ve hayvancılık alanında büyük bir potansiyel barındırıyor. Bu potansiyelin tam anlamıyla değerlendirilebilmesi için üreticilerimize daha fazla destek vermemiz gerektiğine inanıyorum. Uşak Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı, üreticilerimizin yenilikçi çözümlerle tanışması ve sektördeki en son gelişmeleri takip edebilmesi adına büyük bir fırsat sunuyor. Biz, her zaman olduğu gibi çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında yer alıyor, onların karşılaştığı zorlukları ve ihtiyaçları yakından biliyoruz. Bu fuar, üreticilerimizi bir araya getirerek, sorunlarının ve taleplerinin daha geniş kitlelere duyurulmasına olanak sağlayacaktır. Belediye olarak, üreticilerimize sunduğumuz çözümlerle destek olmaya ve her adımda onların yanında durmaya devam edeceğiz" dedi. 

FUARA DAVET
GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan, fuarın gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirtti ve bunun büyük bir gurur olduğunu ifade etti. Ceylan, "Tüm sektör temsilcileri ile güç birliği yaptık, ortak akıl ile ilerledik. Bu yolda sektör temsilcilerinin desteği ve birliği bizim için çok önemli. Sektörün sorunları konuşulacak, iyi firmalarla işinin ehli üreticilerle buluşacak, 80 binin üzerinde ziyaretçi ağırlanacak ve önemli iş bağlantılarına imza atılacak. Birlikte bölge ekonomisine katkı sağlayacağız, başarılı bir fuar gerçekleştireceğimize olan inancım tam. Herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.