KARAHALLI VEFA EKİBİ HAYATLARA DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 22:56
usaktanhaber.com.tr

Karahallı Kaymakamlığınca oluşturulan vefa Ekibi Yaşlı ve Engelli Vatandaşların hayatına dokunmaya devam ediyor.

Karahallı Kaymakamlığından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada

"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca uygulanan Ulusal Vefa Programı kapsamında; Karahallı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kişisel bakımlarıyla temel ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlı, engelli ve ağır kronik hastalığı nedeniyle kendi öz bakımını yerine getiremeyen vatandaşlarımızın ev ve kişisel temizliklerinin yerine getirmeye devam ediyor.

Proje dahilinde yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın talepleri yerinde dinlenerek ev temizlikleri ve kişisel bakımları yapılmaktadır.

İlçemizdeki çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Kaymakamımız Sn. Alper KIRGIL, “Ulusal Program haline gelerek tüm ülkede uygulanan Vefa Programı münasebetiyle ilçemizde Vakıf Müdürlüğü çatısı altında vefa ekibimizi oluşturduk. Ekibimiz bir yandan saha çalışmalarını yaparken bir yandan da tespit edilen haneler ziyaret edilmekte ve temizlikleri yapılmaktadır.

Vefa Programı sayesinde İlçemizde ikamet etmekte olan yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hayatına dokunmaya devam ediyoruz. Vefa programının daha çok vatandaşımıza ulaşabilmesi için, köy ve mahalle muhtarlarımız başta olmak üzere, duyarlı vatandaşlarımızın da vakfımızı bilgilendirmesi önem arz etmektedir.” denildi